“BOTTEGA DEL VINO” е специјализирана продавница за вино,пиво,алкохолни пијалоци,подароци и аксесоари.
Во нашиот широк асортиман на производи имаме и чоколадни бонбони,пури,чаши итн.
 

Боттега Дел Вино

Т.Ц. Лептокарија , Карпош 3

1000 Скопје, Македонија

© 2023  All Rights Reserved.

design by iDesign.mk