За Нас

Bottega Del Vino

Изненадете ги вашите најблиски со уникатен и креативен подарок

“BOTTEGA DEL VINO” е специјализирана продавница за вино,пиво,алкохолни пијалоци,подароци и аксесоари.
Во нашиот широк асортиман на производи имаме и чоколадни бонбони,пури,чаши итн.
Нудиме услуги од типот на персонализирани картички со посвета,декорирање на шишиња,како и креативни подароци во гајбичка или кутија по избор на клиентот.
Со секој производ следува гратис соодветна вреќичка или торбичка шиена по мерка.
Застапени се селектирани брендови на домашни и странски вина,врвни пива и најдобрите светски брендови на алкохолни пијалоци.
Имаме сопствена дистрибуција за Скопје и цела Македонија.